رئیس کل گمرک ایران گفت که تجارت خارجی کشور در ابتدای سال ۱۴۰۰ با رشد ۸۰ درصدی ارزش صادرات همراه بود که امیدواریم این روند در ماههای آتی نیز تداوم داشته باشد.
تجارت ایران با اوراسیا با کلید خوردن توافقنامه تجاری، در ۱۰ ماهه ابتدای امسال ۱۰۴ درصد رشد داشته که موید آن است که این توافقنامه می تواند یک فرصت بی نظیر برای بی اثرکردن تحریم ها باشد.
رئیس کل گمرک ایران اظهار داشت: بیش از ٧٢ میلیارد دلار حجم واردات و صادرات در ١۰ ماه گذشته است که حجم صادرات ٣۵.۵ میلیارد دلار با تناژ ١١۵ میلیون تن بوده که به لحاظ وزنی این رشد کمسابقه است.
دادههای دولتی نشان داد که صادرات کرهجنوبی در سال ۲۰۱۹ میلادی با سقوطی ۲ رقمی مواجه شده که این افت شدید، اولین کاهش سالانه در ۱۰ سال اخیر محسوب میشود.
طی ۷ ماهه نخست سال ۱۳۹۸ و براساس آمارهای گمرک ایران، حدود ۲۴.۴ میلیارد دلار صادرات کالای بدون نفت خام و ۲۵.۲ میلیارد دلار واردات کالا در کشور انجام شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بیش از ۵۰۰ قلم کالا را با کشورهای اوراسیا مورد مبادله قرار می دهیم که عموماً کالاهایی هستند که ما در آنها مازاد مصرف داخل داریم.
بانک مرکزی با توجه به عملکرد صادرکنندگان و واردکنندگان در بهرهگیری از بسته تشویقی ابلاغی مورخ ۱۳۹۷.۱۱.۲۴ در سایت رسمی این بانک و متعاقباً طی نامه شماره ۹۷.۴۴۶۳۲۳ مورخ ۱۳۹۷.۱۲.۱۴و با هدف تشویق صادرکنندگان برای ایفای به موقع تعهدات ارزی خود از یکسو و تسهیل تأمین مالی تجارت و پروژهها از سوی دیگر، مهلت دستورالعمل فوقالذکر را تا پایان شهریور ماه ۱۳۹۸ ...
ایران در ۱۱ ماهه نخست سال ۱۳۹۷ معادل ارزشی ۲۲.۲ میلیارد دلار کالا بدون محاسبه نفت خام به کشورهای همسایه صادر کرده و در مقابل از این کشورها ۱۰.۲ میلیارد دلار کالا وارد کرده است.
روزنامه گلوبال تایمز چین نوشت اتحادیه اروپا دیگر نمی خواهد «تسلیم باج خواهی ها و یکجانبه گرایی آمریکا در عرصه بین المللی شود» و تصمیم به ادامه روابط و مبادلات تجاری با ایران گرفته است.
بانک جهانی در تازهترین گزارش doing business ۲۰۱۹ از وضعیت تجارت فرامرزی در ایران اعلام کرد شاخص سهولت تجارت فرامرزی ایران با اجرای پنجره واحد تجارت فرامرزی از رتبه ۱۶۶ به ۱۲۱ ارتقا یافته است.